feedback
Trimite    

7 moduri de a deveni mai fericiti Impreuna


Stiinta care sta in spatele „a fi fericit” (si a ramane fericit), cu partenerul tau.
Atunci cand cea mai buna parte a zilei este cea in care „pui” un zambet stralucitor pe fata partenerului tau, stii ca e vorba de dragoste. A fi suficient de confortabil sa razi fara sa abandonezi, uneori vine din incercare si esuare. Iti vine sa crezi ca exista cu adevarat o stiinta pentru a gasi cel mai bun drum catre fericire?
Statisticile au aratat ca formarea unor relatii sociale puternice cu familia si prietenii scade riscurile de deces si stimuleaza sanatatea mintala, fizica si emotionala.

Cand vine vorba de intalniri, raspunsul la vechea intrebare „cum sa fii fericit?” - si sa ramaneti fericiti, impreuna, este de fapt destul de simplu.

1. Antrenament in cuplu
Pregateste-te pentru sala de sport. Exercitiul a fost mult timp considerat ca fiind unul dintre modalitatile de a imbunatati starea de spirit si de a scapa de stres. Eric Barker spunea ca, "oamenii care fac exercitii fizice, sunt si sanatosi mintal: mai putin depresivi, furiosi, stresati si neincrezatori." Cercetarile arata ca activitatea fizica poate reduce de fapt, anxietatea si simptomele de depresie, iar rezultatele au fost comparabile cu cele ale antidepresivelor.
 Cine ar fi crezut ca unul din multele beneficii ale dating-ului include si promovarea unei minti sanatoase?

2. Faceti o plimbare
Cea mai buna parte este ca activitatea fizica nu trebuie sa se limiteze la exercitii de rutina; ea poate fii la fel de simpla ca si o plimbare romantica in parc. Intr-un studiu recent, Dr. Chuck Hillman a observat activitatea creierului, inainte si dupa o plimbare de 20 minute, mentionand eliberarea de endorfine si factorul neurotrofic derivat din creier (o proteina care ajuta la cresterea de neuroni, care joaca un rol important in memoria de lunga durata). Sentimentul de calm si fericire pe care le obtii, dupa o plimbare poate fi atribuit acestor endorfine si proteine‚Äč‚Äč.

3 . Discutati
Cuplurile care dedica cel putin cinci ore pe saptamana, conversatiilor s-au dovedit a avea relatii mai puternice si mai fericite. Fie ca va petreceti timpul discutand la cina sau doar va faceti timp pentru a discuta, in general, ideea este ca interactiunile pozitive si aprecierile joaca un rol important in modul in care partenerul tau se simte la sfarsitul zilei.

4 . Faceti Drumetii
Stiai ca 20 de minute in natura, va ajuta sa aveti o stare de spirit pozitiva, o gandire si o memorie buna? De ce sa nu impusti trei iepuri dintr-un foc, prin planificarea unei drumetii impreuna cu partenerul tau? Ia-ti o pereche de bocanci si pleaca pe traseu . Nu numai ca vei profita de aerul curat, dar vei scapa si de toate probleme tale, impreuna cu partenerul.

5 . Mergeti in excursie
Ia-ti un timp necesar de relaxare, evadeaza din rutina si mergi intr-o excursie cu partenerul tau. Explorati lumea impreuna si bucurati-va unul de celalalt. Stiai ca Danemarca a fost numita „cea mai fericita tara din lume”? Puteti incepe prin a vizita acest loc. J

6 . Mergeti la un concert
A asculta muzica poate fi terapeutic . Unul dintre motivele pentru care muzica actioneaza ca un reductor de anxietate si de eliberare de stres este legatura pe care o creeaza cu emotiile noastre. Aceasta este scuza perfecta pentru a merge la un concert impreuna. Si puteti face chiar si o excursie in acest sens; va puteti face bagajele si sa mergeti la unul dintre numeroasele festivaluri de muzica din intreaga lume.

7 . Voluntar
Nu exista nici un sentiment mai mare in lume decat a-i ajuta pe ceilalti. Un studiu arata ca fericirea rezultata din voluntariat poate creste longevitatea. Ar putea exista ceva mai romantic decat sa formezi o legatura cu persoane necunoscute in timp ce consolidezi, de asemenea, relatia ta cu partenerul de viata?