feedback
Trimite    

Termeni si conditii


Te rugam sa citesti cu atentie acest regulament inainte de inscriere. Acesta stabileste termenii si conditiile de utilizare ale serviciilor oferite prin intermediul site-ului www.date42.ro.
Daca la inregistrare ai bifat casuta “Sunt de acord cu termenii si conditiile de utilizare”, inseamna ca ai inteles si ti-ai dat acordul pentru aceste prevederi si te obligi sa le respecti in intregime si pe toata perioada de timp in care vei fii membru.
Daca in urma citirii acestui regulament nu esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului, te rugam sa nu te inregistrezi si sa nu folosesti serviciile oferite.
Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a opera modificari in termenii si conditiile de utilizare oricand si in orice mod, precum si modificari care tin de aspectul, optiunile sau facilitatile site-ului fara aprobarea si fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De aceea, recomandam sa recititi din cand in cand acest regulament pentru a vedea posibilele modificari ulterioare.
Prin simpla accesare sau utilizare a serviciilor puse la dispozitie de site utilizatorul accepta pe deplin si neconditionat prezentul regulament, cat si posibilele modificari ulterioare.
Indiferent de situatie, daca utilizatorul are rezerve sau obiectiuni fata de vreuna dintre prevederile din actualul regulament, atunci are obligatia de a inceta sa mai foloseasca serviciul Date42.ro.
 
Inregistrare
Pentru a deveni membru trebuie sa te inregistrezi pe site, prin intermediul unei pagini de inregistrare. Procesul este unul simplu, trebuie sa completezi un formular de inscriere si sa parcurgi pasii respectivi pana la confirmarea contului tau. Datele personale furnizate trebuie sa fie reale, exacte si complete. In cazul in care se dovedeste ca informatiile sunt false, incomplete, pot induce in eroare sau pot crea confuzie altor utilizatori sau terti, ne rezervam dreptul de a suspenda temporar contul sau de a-ti interzice accesul pe site.                                                              
Toate datele de indentificare furnizate precum, nume, adresa de e-mail, telefon si mesajele private sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite fata de nimeni, exceptie facand doar cazurile in care legea ne obliga si pe baza unor mandate.                                                             
Deasemenea, prin inscrierea pe acest site, sustii si declari pe propria raspundere ca ai 18 ani. Pentru ca nu putem avea garantia ca fiecare membru va declara ca are limita de varsta acceptata, Date42.ro nu isi asuma responsabilitatea fata de persoanele minore care utilizeaza site-ul si incalca acest regulament.
                                                              
Datele de autentificare si indentificare principale sunt:
-Adresa de e-mail aferenta contului
-Parola aleasa de tine pentru cont                                              
Nu se accepta crearea mai multor conturi asociate aceleiasi adrese de e-mail, iar nerespectarea acestor prevederi va determina suspendarea tuturor conturilor aferente utilizatorului in cauza.
Parola cu care te loghezi la contul personal, precum si codurile de activare sunt confidentiale, accesul la site prin contul tau nu poate fi substituit unei alte persoane sub nici o forma si indiferent de situatie.                       
In urma acceptarii acestui regulament, Administratorul site-ului isi rezerva dreptul sa trimita e-mailuri cu caracter promotional care se refera la acest site si sa prelucreze datele cu caracter personal, in conformitate cu conditiile prevazute de lege. Utilizatorul poate sa solicite oricand, in scris, ca datele personale sa nu fie utilizate decat in conditiile prevazute de lege.
                              
Conduita online
In primul rand, calitatea de membru impune respectarea in totalitate a acestor termeni si conditii de utilizare.
Utilizatorul este singurul responsabil de continutul profilului, a mesajelor private, a informatiilor furnizate, iar Date42.ro nu garanteaza ca acestea sunt reale si nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele neplaceri cauzate.
Utilizatorul nu are voie sa introduca in descrierea profilului informatii inexacte, false, obscene, discriminatorii sau care pot aduce prejudicii unor terte persoane sau altor utilizatori.
Utilizatorul nu are voie sa insereze in profilul propriu adrese de e-mail, numere de telefoane sau alte informatii de indentificare decat cele solicitate si prevazute in acest regulament.
Utilizatorul nu are voie sa incarce, atat la profil, cat si in contul personal, poze nud sau obscene, poze care nu ii apartin sau care nu au legatura cu persoana sa, poze cu persoane publice, s.a.
Utilizatorul nu are voie sa utilizeze site-ul pentru a transmite mesaje cu scopuri promotionale pentru alte servicii sau interese proprii.
Utilizatorul nu are voie sa introduca pe site materiale care pot contine virusi sau alte programe care ar putea sa afecteze functionalitatea site-ului.
Utilizatorii nu au voie sa copieze, sa adapteze, sa modifice, sau sa transmita nici o parte din materialul asociat acestui site.
                                                              
Drepturile si obligatiile administratorului
Administratorul acestui site isi rezerva dreptul sa modifice termenii si conditiile de utilizare sau sa modifice continutul site-lui oricand, fara sa trimita notificare membrilor.
Administratorul are obligatia de a anunta orice eventuale probleme tehnice care pot fi anticipate sau care pot aparea in cazul unor lucrari de service la site, doar in conditiile in care aceste operatiuni pot determina nefunctionalitatea site-ului mai mult de 24h.
Administratorul are dreptul de a suspenda sau de a sterge orice cont de membru daca observa ca acesta a incalcat prezentul regulament.
Administratorul nu are voie sa faca modificari la profilele utilizatorilor decat daca au acordul scris al acestora.
Administratorul si echipa Date42.ro au dreptul de a trimite mesaje sau notificari tuturor utilizatorilor site-ului.
Administratorul si echipa Date42.ro au dreptul de a derula campanii publicitare oricand, in orice conditii si in orice sectiune din site, fara a necesita acordul membrilor.
                                                              
Incheiere
Citirea si acceptarea acestor termeni si conditii de utilizare inainte de a te inscrie presupune respectarea lor intocmai si in mod obligatoriu pentru toti utilizatorii.
Incalcarea oricareia dintre aceste prevederi, precum si orice sesizare de incalcare a acestora care se dovedeste intemeiata va atrage suspendarea pe o perioada determinata/nedeterminata de timp sau direct stergerea contului si interzicerea accesului pe site-ul www.date42.ro, fara a trimite nici o notificare prealabila.